Rüyada birinin şişmanladığını görmek

Rüyada birinin şişmanladığını görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, kazancının da eksilmeyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin şişmanladığını gördüyseniz:

  • Belli zevkleriniz için gereksiz harcamalar yapmamaya özen gösterin.

Rüyada şişmanladığını görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet eder.

Rüyada çok şişmanlamak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşın şişmanladığını görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanın şişmanladığını görmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının şişmanladığını görmek başarıya ulaşacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada birinin şişmanladığını görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada zayıf birinin şişmanladığını görmek istediği gibi hareket edeceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine inanılır.

Rüyada eşinin şişmanladığını görmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments