Rüyada çok şişmanladığını görmek

Rüyada çok şişmanladığını görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok şişmanladığını gördüyseniz:

  • Belli konulara bakış açınızı değiştirebilirsiniz, daha geniş düşünmelisiniz.

Rüyada arkadaşın şişmanladığını görmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin şişmanladığını görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok şişmanladığını görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına delalettir.

Rüyada zayıf birinin şişmanladığını görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işarettir.

Rüyada şişmanladığını görmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin şişmanladığını görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına delalet eder.

Rüyada bir insanın şişmanladığını görmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının şişmanladığını görmek rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments