Rüyada ölmüş birinin şişmanladığını görmek

Rüyada ölmüş birinin şişmanladığını görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin şişmanladığını gördüyseniz:

  • Kendinizi tahatça ortaya koyun.

Rüyada oğlunun şişmanladığını görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çok şişmanladığını görmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin şişmanladığını görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin şişmanladığını görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok şişmanlamak işlerinin hep yolunda gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada başkasının şişmanladığını görmek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına rivayet eder.

Rüyada şişmanladığını görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin şişmanladığını görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments