Rüyada arkadaşının şişmanladığını görmek

Rüyada arkadaşının şişmanladığını görmek şerefli bir hayat süreceğine, kafasının sakinleşeceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının şişmanladığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza veya sevgi temalı ilişkilerinize zaman ayırmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada arkadaşın şişmanladığını görmek stresini atacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının şişmanladığını görmek hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok şişmanladığını görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin şişmanladığını görmek borçları varsa ödeyeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun şişmanladığını görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin şişmanladığını görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin şişmanladığını görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada birinin şişmanladığını görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments