Rüyada eşinin şişmanladığını görmek

Rüyada eşinin şişmanladığını görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, allah’a dua edeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin şişmanladığını gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir adamla yapacağınız bir görüşme şansızı iyiye doğru döndürecek.

Rüyada eşinin şişmanladığını görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına işarettir.

Rüyada şişmanladığını görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına alamet eder.

Rüyada birinin şişmanladığını görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşın şişmanladığını görmek çok büyük çaba sarfedeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada çok şişmanladığını görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine inanılır.

Rüyada başkasının şişmanladığını görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, sağlık sorunlarının artacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun şişmanladığını görmek bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının şişmanladığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, insanlar tarafından tanınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments