Rüyada arkadaşın şişmanladığını görmek

Rüyada arkadaşın şişmanladığını görmek daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada arkadaşın şişmanladığını gördüyseniz:

  • Dostlarınızla, sevdiğiniz kimselerle her zamankinden daha fazla birlikte olacak, onlarla güzel vakitler geçireceksiniz.

Rüyada arkadaşın şişmanladığını görmek aile hayatının bozulacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının şişmanladığını görmek ün ve itibar sahibi olacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına işaret eder.

Rüyada şişmanladığını görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok şişmanlamak geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun şişmanladığını görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Rüyada çok şişmanladığını görmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin şişmanladığını görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin şişmanladığını görmek kazancının günden güne artacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments