Rüyada oğlunun şişmanladığını görmek

Rüyada oğlunun şişmanladığını görmek rahat bir hayat süreceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun şişmanladığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla paylaşımcı olabilir.

Rüyada oğlunun şişmanladığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına yorulur.

Rüyada başkasının şişmanladığını görmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişmanladığını görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına delalettir.

Rüyada çok şişmanlamak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, dualarının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada birinin şişmanladığını görmek bol nimete kavuşulacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin şişmanladığını görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın şişmanladığını görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin şişmanladığını görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments