Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, donatacağına yorulur.

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce gördüyseniz:

  • Zaten bunu yapacak mantığına sahipsiniz.

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek tatsızlıklar çıkacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına alamet eder.

Rüyada her yerinde sivilce görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada evin her yerinde kedi görmek hidayete ermeyi de başaracağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine işaret eder.

Rüyada evin her yerinde böcek görmek çok hayırlı haberler alacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin her yerinde yılan görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada her yerinde kıl görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada her yerinde yara görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments