Rüyada her yerinde sivilce görmek

Rüyada her yerinde sivilce görmek planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, dostlardan zarar görüleceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada her yerinde sivilce gördüyseniz:

  • Duygularınızı bastırıyor veya göz ardı ediyorsunuz.

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada her yerinde sivilce görmek sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine inanılır.

Rüyada her yerinde kıl görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada her yerinde yara görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına rivayet eder.

Rüyada evin her yerinde böcek görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada evin her yerinde yılan görmek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına rivayet eder.

Rüyada evin her yerinde kedi görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments