Rüyada evin her yerinde kedi görmek

Rüyada evin her yerinde kedi görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin her yerinde kedi gördüyseniz:

  • İnsiyatifinizi yitirmeyin.

Rüyada evin her yerinde kedi görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada evin her yerinde böcek görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin her yerinde yılan görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada her yerinde yara görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına inanılır.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına yorulur.

Rüyada her yerinde sivilce görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına alamet eder.

Rüyada her yerinde kıl görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments