Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri, bazı plan, seçim veya kararlarınızı savunmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, işinde de hep başarılı olacağına delalettir.

Rüyada her yerinde sivilce görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine işarettir.

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada her yerinde yara görmek dilediği gibi harcama yapacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada evin her yerinde böcek görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada evin her yerinde yılan görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada her yerinde kıl görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada evin her yerinde kedi görmek geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments