Rüyada her yerinde yara görmek

Rüyada her yerinde yara görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, saygının hiç eksik olmayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada her yerinde yara gördüyseniz:

  • Teşebbüsleriniz otorite konumundaki kimseler tarafından engellenebilir.

Rüyada her yerinde yara görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına delalettir.

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada evin her yerinde yılan görmek planların aksayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada her yerinde kıl görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına işaret eder.

Rüyada her yerinde sivilce görmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine işarettir.

Rüyada evin her yerinde böcek görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, komşular tarafından kötülenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin her yerinde kedi görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments