Rüyada her yerinde kıl görmek

Rüyada her yerinde kıl görmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, endişelerin son bulacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada her yerinde kıl gördüyseniz:

  • Para konusunda dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız.

Rüyada her yerinde kıl görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada her yerinde sivilce görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada evin her yerinde yılan görmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işarettir.

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada evin her yerinde böcek görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada her yerinde yara görmek ne yöne gideceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına delalettir.

Rüyada evin her yerinde kedi görmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments