Rüyada yüzü çirkin görmek

Rüyada yüzü çirkin görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü çirkin gördüyseniz:

  • Varmak istediğiniz yere ulaşma yolunda çok dikkatli adımlar atmalısınız.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına işarettir.

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzünü çirkin görmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine delalet eder.

Rüyada yüzünün çirkinleştiğini görmek rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına işaret etmektedir.

Rüyada çirkin insan yüzü görmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü çirkin görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments