Rüyada birinin yüzünü çirkin görmek

Rüyada birinin yüzünü çirkin görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, evlerindeki huzurun artacağına, refaha erişileceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünü çirkin gördüyseniz:

  • Sezgisel olarak ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, asil kimselerden çıkacağına yorulur.

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına delalet eder.

Rüyada birinin yüzünü çirkin görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çirkin yüzlü kadın görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına işarettir.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek evlatlarının hayırlı olacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzü çirkin görmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada çirkin insan yüzü görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments