Rüyada yüzünün çirkinleştiğini görmek

Rüyada yüzünün çirkinleştiğini görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, iyi halinin kalmayacağına, edilen duaların kabul edileceğine, güzelliklere rast gelineceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünün çirkinleştiğini gördüyseniz:

  • Başka bir konuyla kendinizi avutun veya tatmin edin.

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek onu alkışlayacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin insan yüzü görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynada yüzünü çirkin görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına yorulur.

Rüyada çirkin yüzlü adam görmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına delalettir.

Rüyada yüzü çirkin görmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments