Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek sağlıklı bir kişi olmaya, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, güvenini sarsacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine yorulur.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin gördüyseniz:

  • Duyduklarınıza hiç şaşırmayacaksınız.

Rüyada çirkin insan yüzü görmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek planlarının gerçekleşeceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada birinin yüzünü çirkin görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzü çirkin görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada aynada yüzünü çirkin görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments