Rüyada çirkin insan yüzü görmek

Rüyada çirkin insan yüzü görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, herkesin takdirini toplayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin insan yüzü gördüyseniz:

  • Geçmiş sorunları büyütmek değil, izlerini dahi ortadan kaldırmak için çaba harcamakta fayda vardır.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada çirkin insan yüzü görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına inanılır.

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünün çirkin görmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek yeniden can bulacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü çirkin görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü çirkin görmek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, başarılı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments