Rüyada başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek

Rüyada başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, kendisini ona adayacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine yorulur.

Rüyada başkasının yüzünün çirkinleştiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarılı olma eğilimindesiniz ya da buna zorlanıyorsunuz.

Rüyada birinin yüzünü çirkin görmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına inanılır.

Rüyada başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına tabir olunur.

Rüyada aynada yüzünü çirkin görmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkin insan yüzü görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün çirkin görmek gün günden daha da kötüye gideceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada çirkin yüzlü adam görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments