Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek başarı ve zenginlik getireceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, islami olarak da allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada çirkin yüzlü insanlar gördüyseniz:

  • Sezgilerimiz bizi gizli kalan konuları aydınlatmak için yönlendirebilir.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çirkin insan yüzü görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada aynada yüzünü çirkin görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek kişinin her türlü zenginliğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada yüzü çirkin görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yüzünün çirkinleştiğini görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına inanılır.

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bucak sl

Merhaba az önce rüyamda şapkalı bırının beni izlediğinizi gördüm bağırdım gitmesini söyledim sonra üzerine yürüdüm be ıkı kişi oldular yüzleri çok cırkındı bağırdım çağırdım hidin dedim bana bakarak gülüyorlardı sadece bağıra çağıra uyandım zaten