Rüyada yüzerken timsah görmek

Rüyada yüzerken timsah görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, kredi çekileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yüzerken timsah gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinde veya kaplumbağa hızıyla ilerleyen işlerde daralmaya gidilmesi gerekiyor.

Rüyada denizde yüzen timsah görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, işlerini yoluna sokacağına rivayet eder.

Rüyada timsahı yüzerken görmek birçok kişiye yardım edeceğine, servet sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada yüzen timsah görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına inanılır.

Rüyada suda yüzen timsah görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada derisi yüzülmüş timsah görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, başarılarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan yüzlü timsah görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzerken timsah görmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına işaret eder.

Rüyada evde timsah görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments