Rüyada denizde yüzen timsah görmek

Rüyada denizde yüzen timsah görmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, kişinin malını kaybedebileceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada denizde yüzen timsah gördüyseniz:

  • Ani bir yolculuk ihtimali var.

Rüyada denizde yüzen timsah görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada suda yüzen timsah görmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret eder.

Rüyada timsahı yüzerken görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada insan yüzlü timsah görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzerken timsah görmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzen timsah görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada derisi yüzülmüş timsah görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kafasının rahat olacağına yorulur.

Rüyada denizde yavru timsah görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments