Rüyada timsahı yüzerken görmek

Rüyada timsahı yüzerken görmek hayırlı bir haber alınacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine alamet eder.

Rüyada timsahı yüzerken gördüyseniz:

  • Bazı planlara veya düzenlemelere istediğiniz şekle verebileceksiniz.

Rüyada denizde yüzen timsah görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada derisi yüzülmüş timsah görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada suda yüzen timsah görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada yüzerken timsah görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına rivayet eder.

Rüyada timsahı yüzerken görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, geçineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzen timsah görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Rüyada insan yüzlü timsah görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına rivayet eder.

Rüyada timsahlar görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments