Rüyada evde timsah görmek

Rüyada evde timsah görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine işaret eder.

Rüyada evde timsah gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Rüyada ev içinde timsah görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde yavru timsah beslemek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada timsahın eve girdiğini görmek allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, çok büyük bir acı duyacağına işarettir.

Rüyada evde yavru timsah görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada evde timsah görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada evde timsahlar görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, iş için gurbete gidileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada timsahı evde görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada evde timsah beslemek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments