Rüyada yüzen timsah görmek

Rüyada yüzen timsah görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, neşesini kaybedeceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, seyahatlere katılacağına delalet eder.

Rüyada yüzen timsah gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz var.

Rüyada suda yüzen timsah görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada derisi yüzülmüş timsah görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde yüzen timsah görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzerken timsah görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan yüzlü timsah görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına delalet eder.

Rüyada yüzen timsah görmek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada timsahı yüzerken görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine delalet eder.

Rüyada timsaha yem vermek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments