Rüyada insan yüzlü timsah görmek

Rüyada insan yüzlü timsah görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, hayırlı bir haber alınacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada insan yüzlü timsah gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda yanıltıcı etkiler söz konusu olabilir.

Rüyada insan yüzlü timsah görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada timsahı yüzerken görmek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına işarettir.

Rüyada derisi yüzülmüş timsah görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda yüzen timsah görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzerken timsah görmek sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzen timsah görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde yüzen timsah görmek eşlerin muhabbetinin artacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına yorulur.

Rüyada timsahın insan yediğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments