Rüyada suda yüzen timsah görmek

Rüyada suda yüzen timsah görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda yüzen timsah gördüyseniz:

  • Stresi azaltmanın bir yolunu bulmalısınız.

Rüyada suda yüzen timsah görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada suda timsah yavrusu görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada çamurlu suda timsah görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada suda timsah görmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada suda timsah öldürmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada timsahı suda görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına işarettir.

Rüyada bulanık suda timsah görmek işinde itibar edineceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsah suda görmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments