Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, yolunda huzurla devam edeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine delalet eder.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenize dikkatli bakmanızda fayda var.

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, özgüveninin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten aşağı bakmak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten aşağıya bakmak hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments