Rüyada yüksekten aşağı bakmak

Rüyada yüksekten aşağı bakmak geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Uzaktaki bir yakınınız sizden haber bekliyor.

Rüyada yüksekten aşağıya bakmak bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, kazançta zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, kişinin bundan zarar göreceğine yorulur.

Rüyada çok yüksekten aşağı bakmak burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, verilen emeklerin heba olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten aşağı bakmak okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments