Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, koyu muhabbette kalacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya evliliğiniz açısından olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak işlerinde başarılı olacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, her konuda gelişme gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına delalettir.

Rüyada yüksekten aşağıya bakmak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına delalettir.

Rüyada çok yüksekten aşağı bakmak insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments