Rüyada yüksekten aşağıya bakmak

Rüyada yüksekten aşağıya bakmak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada yüksekten aşağıya bakmak gördüyseniz:

  • Hukuk, finans ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda gelişmeler ortaya konulması gereken şekilde olamayabilir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına delalet eder.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten aşağı bakmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok yüksekten aşağı bakmak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten aşağıya bakmak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments