Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak gördüyseniz:

  • İşarkadaşlarınızı, iş koşullarınızı, çalışma stilinizi ilgilendirenkonularda değişikliğe gidebilirsiniz.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten aşağıya bakmak planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine yorulur.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksekten aşağı bakmak alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, kolaylık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments