Rüyada yüksek yerden düşeni görmek

Rüyada yüksek yerden düşeni görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, diplomalı kimse olacağına, şansının artacağına, zararını tamamen kapatacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek yerden düşeni gördüyseniz:

  • Ne demek istediğinizi açıkça anlatabilirsiniz.

Rüyada kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına inanılır.

Rüyada bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek yerden düşeceğini görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşüp ölmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine delalettir.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, kırgınlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments