Rüyada yüksekten düşer gibi olmak

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak hayal kırıklığına uğratılacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, geçim derdi yaşayacağına, sonradan da çok üzüleceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak gördüyseniz:

  • Kısa zamanda olayların akışına uyum sağlabileceksiniz.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılar son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşecek gibi olmak çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere yorulur.

Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Rüyada düşüyormuş gibi olmak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments