Rüyada yüksekten düşecek gibi olmak

Rüyada yüksekten düşecek gibi olmak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten düşecek gibi olmak gördüyseniz:

  • Bazı işler zannettiğiniz gibi ilerlemeyip tepetaklak gidebilirler.

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşecek gibi olmak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmüş gibi olmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada yataktan düşüyor gibi olmak çok iyi yerlere geleceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments