Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına inanılır.

Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Maddi açıdan harcamalarınızın artabileceği bir süreçtesiniz.

Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek anne baba ile ters düşüleceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına inanılır.

Rüyada birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşeceğini görmek patron olunacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments