Rüyada yüksek çatıda olduğunu görmek

Rüyada yüksek çatıda olduğunu görmek içinin huzurla dolacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek çatıda olduğunu gördüyseniz:

  • Açık olmayan durumları aydınlatmak için soru sormak gerekebilir.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek çatıda olduğunu görmek sıkıntılarına ortak olacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına işaret eder.

Rüyada yüksek çatıya çıkmak yanlış anlaşılacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir çatıdan düşmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek çatıda olmak kişinin içinin daralacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments