Rüyada yüksek bir bina çıkmak

Rüyada yüksek bir bina çıkmak büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir bina çıkmak gördüyseniz:

  • Alacak verecek meselelerini ertelemek, borç alıp vermekten ya da bağlayıcı sözler vermekten, imzalar atmaktan kaçınmak daha doğru olabilir.

Rüyada çok yüksek binaya çıkmak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binaya çıkmak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine alamet eder.

Rüyada asansörle yüksek binaya çıkmak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına yorulur.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments