Rüyada yüksek çatıya çıkmak

Rüyada yüksek çatıya çıkmak işsiz ise işe gireceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, sıhhat ve moral bulacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek çatıya çıkmak gördüyseniz:

  • Her an her şey olabilir.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek çatıya çıkmak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek çatıda olduğunu görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir çatıdan düşmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüksek çatıda olmak amaçlarına ulaşmaya, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak zorluk ve zahmete düşeceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments