Rüyada yüksek binada olmak

Rüyada yüksek binada olmak bir sebeple çok üzüleceğine, daha fazla gelire kavuşacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada yüksek binada olmak gördüyseniz:

  • Bazı konular karışık olabilir ya da kısa bir süre için daha da fazla karışabilir.

Rüyada yüksek bir binaya tırmanmak karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir binadan inmek nahoş sözler işiteceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek güzel bina görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına işarettir.

Rüyada çok yüksek binadan düşmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çok yükseleceğine işarettir.

Rüyada yüksek binadan bakmak sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına işaret eder.

Rüyada çok yüksek binaya çıkmak yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments