Rüyada çok yüksek binaya çıkmak

Rüyada çok yüksek binaya çıkmak çok hayırlı günler görüleceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, düşmanların çok üzüleceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, güzel işler yapacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada çok yüksek binaya çıkmak gördüyseniz:

  • Belli konuları sakin şekilde ele almanız coşkulu veya ani tepkiler vermenizden daha faydalı sonuçlar verebilir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak rahmete vesile olacak gelişmelere, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına delalettir.

Rüyada yüksek binalara çıkmak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına alamet eder.

Rüyada asansörle yüksek binaya çıkmak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına delalettir.

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine inanılır.

Rüyada yüksek bina çıkmak makamının artacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine yorulur.

Rüyada çok yüksek bir binaya çıkmak çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir bina çıkmak alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments