Rüyada yüksek bir binadan inmek

Rüyada yüksek bir binadan inmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir binadan inmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri daha iyi yapabilmesi, daha verimli sonuçlar alabilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için fikirleriniz olabilir.

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek birbirlerine her konuda destek olacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek yaşananları unutturacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir binadan inmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada yüksek binadan inmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına işaret eder.

Rüyada iple binadan inmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, kötü ve zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada binadan inmek çalışmaları kötüleyeceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine delalettir.

Rüyada binadan aşağı inmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments