Rüyada yüksek bir binaya tırmanmak

Rüyada yüksek bir binaya tırmanmak daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir binaya tırmanmak gördüyseniz:

  • Dostlar tarafından sevildiğinizi hissetmek onların yanında olmak size keyif verecek.

Rüyada yüksek binaya tırmanmak zevki sefa içinde olacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binaya tırmanmak zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada binalara tırmanmak iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada binaya tırmanmak yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir binaya tırmanmak iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada binaya tırmandığını görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, şansının geri döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada binadan tırmanmak huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bina tırmanmak onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments