Rüyada yılanın kediyi yediğini görmek

Rüyada yılanın kediyi yediğini görmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın kediyi yediğini gördüyseniz:

  • Akaşam doğru üzerinize bir tembellik çökebilir.

Rüyada kedinin yılan yediğini görmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına yorulur.

Rüyada yılanın kediyi yediğini görmek işlerin yavaşlayacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin yılanı yediğini görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada yılanın kedi yediğini görmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin balık yediğini görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kediye et yedirmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi yedirmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, makbul olan şeylere tabir olunur.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments