Rüyada kedi yedirmek

Rüyada kedi yedirmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, işlerinden de geri kalacağına, yokluk içine düşeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Rüyada kedi yedirmek gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk söz konusu olabilir.

Rüyada kedinin yavrusunu yediğini görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına inanılır.

Rüyada kediye peynir yedirmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine işaret eder.

Rüyada kediyi yedirmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada kedinin yılanı yediğini görmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kedi eti yediğini görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, akıl vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin yılan yediğini görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine işaret eder.

Rüyada kedinin kediyi yediğini görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin kendi yavrusunu yediğini görmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments