Rüyada kedinin yılanı yediğini görmek

Rüyada kedinin yılanı yediğini görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, rızkının da genişleyeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin yılanı yediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda farkındalığınız artıyor.

Rüyada yılanın kedi yediğini görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin yılan yediğini görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada yılanın kediyi yediğini görmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada kedinin yılanı yediğini görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına delalettir.

Rüyada kedi eti yediğini görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kediye balık yedirmek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek kazancı arttıracağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin bir şey yediğini görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments