Rüyada kediye et yedirmek

Rüyada kediye et yedirmek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına delalettir.

Rüyada kediye et yedirmek gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ailenizle ilgili konularda uzlaşmacı olmanızda fayda var.

Rüyada birinin kedi eti yediğini görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, saygın ve ünlü biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi eti yediğini görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına delalet eder.

Rüyada kediye et yedirmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına delalettir.

Rüyada başkasının kedi eti yediğini görmek iyi haberler alınacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yedirmek geçim sıkıntısı içine düşeceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine işarettir.

Rüyada kediye yemek yedirmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek eşi ile arasının açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin kıyma yediğini görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments