Rüyada kedinin balık yediğini görmek

Rüyada kedinin balık yediğini görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, en tepkedeki kimse olacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, sorunların son bulacağına, bir sınavdan geçileceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin balık yediğini gördüyseniz:

  • Diğerleri adına veya diğerlerine güvenerek kararlar almamalısınız.

Rüyada kediye balık yedirmek maddi anlamda zayıflayacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin balık yediğini görmek hikmet sahibi olacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kediye peynir yedirmek yalnız kalınacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kedinin kedi yediğini görmek mutlu olacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine işarettir.

Rüyada kedinin kendi yavrusunu yediğini görmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada kedinin yılanı yediğini görmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments