Rüyada kedinin yılan yediğini görmek

Rüyada kedinin yılan yediğini görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, ayıplanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, yeni şeyler keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin yılan yediğini gördüyseniz:

  • Ya da çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir.

Rüyada kedinin yılan yediğini görmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada yılanın kediyi yediğini görmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın kedi yediğini görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına inanılır.

Rüyada kedinin yılanı yediğini görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine işarettir.

Rüyada bir kedinin başka bir kediyi yediğini görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada kedi eti yediğini görmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslanın kedi yediğini görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi yedirmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments