Rüyada yeşil suda boğulmak

Rüyada yeşil suda boğulmak borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, rahata kavuşmaya delalettir.

Rüyada yeşil suda boğulmak gördüyseniz:

  • Bir seyahat ya da sosyal bir etkinlik hayata bakışınızı değiştirebilir.

Rüyada yeşil suda boğulmak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek güveninin artacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına rivayet eder.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak sevap işleyeceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda boğulmak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada suda boğulan görmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu suda boğulurken görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine yorulur.

Rüyada mavi suda boğulmak büyük bir yükten kurtulacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments